Race&Shine Academy - triathloncoaching på riktigt!

Är du motiverad att satsa är ett samarbete med en erfaren triathloncoach ett stort kliv på vägen. Coachingen utgår från dina testresultat från de tester som genomförs hos Aktivitus när du startar din coaching. Med testresultaten som grund planerar din coach tillsammans med Aktivitus din träning. Träningen distribueras via programmet/appen Trainingpeaks och det är också där du sedan kontinuerligt kommunicerar med din coach. Din coach följer utvecklingen och varje månad genomförs återkoppling där du tillsammans med din coach diskuterar fortsatt väg framåt. Nedan presenteras våra coacher. Alla coacher har ett tätt samarbete med varandra och vi har regelbundna coachingträffar där coacherna diskuterar träning, utrustning, ny forskning och där vi kan bolla olika "case" för att få varandras åsikter och utvecklas som coacher.  När du anmäler dig till personlig coaching väljer du själv alternativ om du vill så hjälper vi dig att välja en coach som vi tror passar dig och dina förutsättningar. Även om alla coacher har ett gemensamt synsätt på hur coachingen bedrivs finns olika profiler och erfarenheter så har du några frågor eller funderingar om vilken coach som skulle kunna passa dig, hör av dig till Mattias, Johan A eller Stina.  

Stina Jönsson 
Stina ansvarar för Ironteams styrketräning och kommer 2020 att arbeta som triathloncoach i Race&Shine. 
Specialistkunskap vad gäller träningsplanering baserad på menstruationscykeln och håller föreläsningar i ämnet.
Utbildad PT och Endurance Trainer på Konditionsidrott, Eleiko ,The Academy och har studerat avancerad träningsfysiologi på Karolinska institutet.

Johan Hasselmark
Johan är en erfaren multisportare i Team Swedish Armed Forces och chef för Aktivitus Testklinik i Stockholm.
Med sig tar han sin egen långa erfarenhet av uthållighetsträning och sina kunskaper om idrottsfysiologi, tester och individanpassade
träningsprogram som han praktiserar dagligen i sin verksamhet på Aktivitus.

Jenny Nae
Jenny är legitimerad fysioterapeut med en masterexamen i idrottsvetenskap med inriktning idrottsskador.
Doktorerar vid Lund Universitet inom korsbandsskador och rörelsekvalité.
Jenny tog steget upp till elitnivå inom triathlon efter sitt 2:a barn och gjorde sin första proffssäsong 2018.
Säsongen rundades av med ett SM-brons i medeldistans. Jennys specialitet är löpningen där hon innehar den 3:e snabbaste svenska
maratontiden på Ironmandistansen och en 12:e plats på SM på halvmaraton 2018. 
Som coach fokuserar Jenny på glädje, kontinuitet, hållbarhet och skadeprevention.

Johan Andersson
Johan är f.d. multisportare på elitnivå, utbildad Personlig Tränare, löpcoach och IRONMAN Certified Coach.
Studerat avancerad träningsfysiologi på Karolinska institutet.
Genomfört ett tiotal fulldistanstävlingar och satsar som AG mot Kona 2020. 
Johan är också ansvarig för Race&Shines grundträningsprogram och kommer 2020 att arbeta som triathloncoach i Race&Shine. 
Ansvarig för de gemensamma löpträningarna i Stockholm

Fredrik Bäckson
Fredrik är landslagsseglaren som 2011 sadlade om och blev en av Sveriges bästa triathleter med bland annat SM-guld i medeldistans 2015 och 2016.  
Han har de senaste åren kombinerat en civil karriär som managementkonsult med sin proffssatsning inom triathlon men klev inför säsongen 2019 av och utvecklar 
nu sin roll som triathloncoach och rådgivare för både proffs och nybörjare. 

 


... och Wolff-Wear, Orca, Orbea och Umara med flera...

Som medlem i Race&Shine blir du sponsrad. I utbyte mot din målmedvetna satsning och att du syns och hörs kommer du få hjälp med utrustning och tjänster från våra utvalda partners på en nivå du knappast kan matcha själv eller på något annat sätt. Man kan tycka vad man vill om triathlon som materialsport, men bra utrustning kan de facto ge dig en bättre upplevelse och spara värdefull tid när du tävlar. I kombination med din effektiva träning kommer det betyda många minuter på tävlingsbanan. Vi söker hela tiden aktivt efter nya produkter och partners som kan gynna medlemmarna och fler är på ingång just nu.