Partners 

 


Aktivitus

Bland testkliniker och coacher finns många mer eller mindre kunniga aktörer. Vi har lärt känna Aktivitus som ett genomseriöst företag, som grundar sin verksamhet på aktuell vetenskap och forskning. Att medarbetarna dessutom har lång och gedigen erfarenhet av olika konditionsidrotter gör förstås deras råd och rekommendationer ännu trovärdigare. Hos Aktivitus kan du genomföra olika typer av tester som hjälper dig att utvärdera och utforma din träning. Du kan också få hjälp med coachning och träningsprogram. I samarbetet med Race & Shine så kommer Johan Hasselmark, chef Aktivitus Stockholm, att fungera som headcoach för hårdsatsande Ironteam. Dessutom kommer deltagarna regelbundet att genomföra deras Triathlontester.

Här kan du läsa mer om AktivitusWolff-Wear

 

Wolff-Wear Outdoor, Swimrun och Triathlon finns på Valhallavägen i Stockholm men säljer via sin sajt till stora delar av Norden och Europa.

Joachim, Ville och övriga är genuint kunniga och serviceinriktade och kan på så sätt hjälpa oss i Race & Shine med råd, tips och bra priser.

Här kan du handla och läsa mer om Wolff-Wea

Orca

Race & Shine samarbetar med Orca som i Sverige representeras av Venkanto med Peter Dörlich i spetsen. Samarbetet omfattar hela Orcas sortiment med allt ifrån våtdräkter och simtillbehör till tävlingskläder. Orca har en världsledande produktutvecklingsavdelning som lanserar nytt och uppdaterar kontinuerligt sina toppmodeller som Alpha, Predator, 3.8 och Sonar.