Race & Shine Personlig triathloncoaching på riktigt!

Är du motiverad att satsa är ett samarbete med en erfaren triathloncoach ett stort kliv på vägen. Träningen distribueras via programmet/appen Trainingpeaks och det är också där du sedan kontinuerligt kommunicerar med din coach. Din coach följer utvecklingen, analyserar din genomförda träning och justerar därefter programmet för att du ska få största möjliga "payoff" på din träning. När du anmäler dig till personlig coaching väljer du själv vilken coach du vill samarbeta med alternativt  så hjälper vi dig att välja en coach som vi tror passar dig och dina förutsättningar.
Även om alla coacher har ett gemensamt synsätt på hur coachingen bedrivs finns olika profiler och erfarenheter så har du några frågor eller funderingar om vilken coach som skulle kunna passa dig, hör av dig till Mattias, Johan A eller Stina. 
 

Stina Jönsson


Stina ansvarar för Ironteams styrketräning och arbetar som triathloncoach i Race&Shine. 
Specialistkunskap vad gäller träningsplanering baserad på menstruationscykeln och håller föreläsningar i ämnet.
Utbildad PT och Endurance Trainer på Konditionsidrott, Eleiko ,The Academy och har studerat avancerad träningsfysiologi på Karolinska institutet.Jenny Nae


Jenny är legitimerad fysioterapeut med en doktorsexamen inom medicinsk vetenskap. 
Forskare vid Lund Universitet med fokus på idrottsvetenskap, korsbandsskador och rörelsekvalité.
Jenny tog steget upp till elitnivå inom triathlon efter sitt 2:a barn och gjorde sin första proffssäsong 2018 och har ett SM-brons och ett SM-silver i medeldistans samt ett SM-guld i duathlon. Jennys specialitet är löpningen där hon innehar den 4:e snabbaste svenska maratontiden på Ironmandistansen och en 12:e plats på SM på halvmaraton 2018 och 2019. 
Jenny är ansvarig för löpträningarna i Syd. Som coach fokuserar Jenny på glädje, kontinuitet, hållbarhet och skadeprevention.

 

Johan Andersson


Johan är f.d. multisportare på elitnivå, utbildad Personlig Tränare, löpcoach och IRONMAN Certified Coach.
Studerat avancerad träningsfysiologi på Karolinska institutet.
Genomfört ett tiotal fulldistanstävlingar och satsar som AG mot Kona 2022. 
Sedan 2021 är Johan del av Svenska Triathlonförbundets tränartem som NIU-tränare på Nya Väsby Gymnasium.
Han är också grenansvarig  för de gemensamma löpträningarna i Stockholm.... och Wolff-Wear, Orca, Orbea och Umara med flera...

Som medlem i Race&Shine blir du sponsrad. I utbyte mot din målmedvetna satsning och att du syns och hörs kommer du få hjälp med utrustning och tjänster från våra utvalda partners på en nivå du knappast kan matcha själv eller på något annat sätt. Man kan tycka vad man vill om triathlon som materialsport, men bra utrustning kan de facto ge dig en bättre upplevelse och spara värdefull tid när du tävlar. I kombination med din effektiva träning kommer det betyda många minuter på tävlingsbanan. Vi söker hela tiden aktivt efter nya produkter och partners som kan gynna medlemmarna och fler är på ingång just nu.