Stockholm 2016-10-01

Johan Hasselmark från Aktivitus utökar sitt engagemang inom triathlon, när han blir ny headcoach för storsatsande Race & Shines IRONTEAM.

"Det känns väldigt roligt. Jag tror att mina erfarenheter ihop med Aktivitus resurser på testsidan, passar väldigt bra för deltagarna i Ironteam", säger Johan. "Race & Shine har ett väldigt bra upplägg i övrigt också, så andra elitmotionärer kommer att ha konkurrens i Kalmar". Johan är själv välmeriterad inom konditionsidrott, inte minst i multisport med bland annat SM-titlar, världscuppssegrar och en tredjeplats på multisport-VM 2015. 

"Jag är väldigt nöjd med att ha knutit Aktivitus och Johan Hasselmark till Race & Shine. Deltagarna i Ironteam får i många delar ett bättre upplägg än proffsen”, säger Mattias Brandt, VD för Race & Shine. ”Vill man utvecklas som triathlet i Sverige så finns inget bättre sätt, än att köra igenom Aktivitus tester, och få ett specialutformat träningsprogram av Johan och hans kollegor. Det är ett utmärkt komplement till Race & Shines verksamhet, och stärker vårt erbjudande".

Race & Shine Triathlon Academy startade 2014 och är en växande privat träningsklubb inom triathlon. Ironteam är Race & Shines mest ambitiösa tränings- och tävlingsgrupp, och består av högpresterande motionärer med målsättningen att göra ett riktigt bra resultat på Ironman.

Aktivitus Testklinik och Coaching har funnits i 11 år och har idag testkliniker i Stockholm och Göteborg. Aktivitus har under 2016 passerat 12.000st genomförda fysiologiska tester och 6000 individuellt anpassade träningsprogram. Med kunskap, erfarenhet, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar Aktivitus träning för nybörjare till elit.

 

 

Kontakt Aktivitus:            Kontakt Race&Shine Triathlon Academy

Johan Hasselmark          Mattias Brandt

Partner                          VD

Chef Stockholm            

Johan.hasselmark@aktivitus.se mattias.brandt@raceandshine.se

+46 70 748 98 40           +46 73 333 66 65

 

www.aktivitus.se            www.raceandshine.se

 


Loading...